paypal számla nyitása magyarul

2013.01.26. 23:52 tureheq


paypal online webszámla - számla nyitása magyarul leírva







A Paypal, egy több mint 190 országban és térségben működő biztonságos, globális online fizetési hálózat. Könnyű, gyors online PayPal webszámla, biztonságos fizetési megoldás.Tudjon meg többet a PayPal ről! Paypal számla online pókerezéshez is jó!

Mi a PayPal számla és hogyan működik PayPal számla

PayPal Regisztráció Segítség, PayPal Regisztráció Leírása Magyarul, PayPal Használata, PayPal Számla Nyitása, PayPal kifizetés.

A PayPal egy internetes, bank mely 139 országban van jelen, és  több millió használója van. Biztonságos, gyors, és egyszerű a használata.
A PayPal tulajdonképpen egy közvetítő rendszer, mely egy bank, és az ügyfelek között bonyolít pénzügyi tranzakciókat. Mivel ez bank, sokkal biztonságosabb a rajta keresztül való pénzforgalom, mint a  közvetlen  internetes fizetéskor.
Ahhoz, hogy a PayPalon keresztül ki tudjunk fizetni valamit, vagy az ide érkezett összeghez hozzájussunk készpénzben, rendelkeznünk kell egy valódi bankszámlával, valamint  bankkártyával is. Ha valamit ki szeretnénk fizetni, az interneten keresztül, akkor a PayPal vagy a számlánkról, vagy a bankkártyánkról veszi le a pénzt, és juttatja el az eladónak.
Tehát, a PayPal számlaegyenlegünk lehet akár 0.00 is, ha a bankkártyánkon van fedezet, akkor az átutalás megtörténik. Ha valahonnan pénzt kapunk a PayPal számlánkra, akkor az meg fog jelenni az egyenlegünkön, és ezután kérhetjük, az átutalást a magyar bankszámlánkra.

Pénz be-és kifizetés

A PayPal számla használata nagyon egyszerű. Csak néhány lépést kell megtanulni, hogy eligazodj rajta.
Bárhonnan utalhatsz USD-t a PayPal számádra, és azt felhasználhatod az interneten vásárlásra, vagy kikérheted forintban a magyar bankszámládra..

Ehhez előbb regisztrálni kell a hazai bankszámládat a PayPal oldaladon.
Ez a "Profile" menüpont alatt a "Bank Accounts" résznél tehető meg.
Lényeges, hogy a magyar számládon és a PayPal számládon a felhasználó név ugyanaz legyen.

Utána pedig egyszerűen a Withdraw menüpont alatt elvégezhető az utalás a magyar számládra. Itt látható is, hogy  a pénz kivétel  ingyenes. A pénz 2-3 nap alatt megérkezik a magyar számládra.

A PayPal minden estben e-mailben értesít ha pénz érkezik részedre.

PayPal regisztráció és PayPal számla nyitás

 

Ha még nincs PayPal számlád hozz létre egyet - 5 perc az egész

https://www.paypal-europe.com/magyar/  itt Magyarul le van írva mi a teendőd

 

Nagyvonalakban ez lesz tényleg 5 perc :

https://www.paypal.com

PayPal for you

megadni az adatokat név - cím - telefonszám... e-mail cím

 

és kész is - nagyvonalakaban ennyi is

Vásárlás PayPal segítségével

 

Amint megnyitotta PayPal fiókját, csatolta hitelkártyáját vagy feltöltötte PayPal egyenlegét, azonnal belekezdhet a vásárlásba.A PayPal-lel vásárolni sokkal biztonságosabb, mert nem kell az eladó oldalán megadnia pénzügyi adatait.
A szolgáltatás egyben kényelmesebb is, mert az adatokat nem kell minden alkalommal begépelnie, amikor valamit vásárolni szeretne, és a tranzakciót egy pár kattintással elintézheti.

 


Vásároljon világszerte pénzügyi adatainak kiadása nélkül. A vásárlás így kényelmesebb, szélesebb a választék és az árak is alacsonyabbak.

komment

süti beállítások módosítása